Stacaravanverhuur in Zuid Frankrijk (Dordogne-Gironde en Argelès sur Mer) en Ameland

         
 

BOEKINGSVOORWAARDEN

  1. Reserveringen worden geaccepteerd overeenkomstig beschikbaarheid van de geselecteerde stacaravan. Wanneer er zich onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor wij uw reservering moeten annuleren zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen en alle gedane betalingen retourneren. Na de aanbetaling van 20% is uw reservering definitief. Alle wijzigingen in het aantal huurders per caravan en persoonsgegevens moeten schriftelijk worden doorgegeven. En moeten worden goedgekeurd door Rekrea Comfort Hollidays. Betalingen dienen per bank te worden voldaan.
  2. Het restant van uw reissom (80%van de totale huur van de stacaravan) moet uiterlijk 6 weken voor de datum van uw vertrek naar uw vakantiebestemming worden voldaan. Het nalaten van betaling resulteert automatisch in annulering en verlies van uw aanbetaling van 20%.
  3. Annulering van uw vakantie moet schriftelijk worden gedaan. Wanneer uw schriftelijke annulering eerder dan acht weken voor aankomst op uw vakantiebestemming bij ons binnen is garandeert dat terugbetaling van de 20% aanbetaling minus 25 euro administratiekosten. Op alle annuleringen die later dan acht weken voor aankomst op uw vakantiebestemming gedaan worden kan geen restitutie worden verleend. Het is ten zeerste aan te raden om een goede reisverzekering af te sluiten ten tijde van uw boeking.
  4. Rekrea Comfort Hollidays is niet verantwoordelijk voor verlies of extra financiële uitgaven veroorzaakt door ongeluk, ziekte, stakingen, werkonderbrekingen, transport problemen, weersomstandigheden, brand, overstromingen, diefstal of enige andere omstandigheden in situaties van overmacht. Wij zijn niet verplicht of verantwoordelijk voor verlies of schade van gasten aan derden. Zij kunnen zich in deze omstandigheden beroepen op hun eigen verzekering.
  5. Huurders van onze stacaravans zijn verantwoordelijk voor verlies, opzettelijke schade of breukschade welke plaatsvindt tijdens hun verblijf in de door hen gehuurde stacaravan. Verwacht wordt van de gasten dat zij de stacaravan schoon achterlaten en eventuele gemaakte schade of verlies herstellen. Wanneer u de stacaravan in schone en nette staat heeft achtergelaten wordt na controle van de stacaravan de betaalde borg aan u terugbetaald.
  6. Gasten kunnen hun gereserveerde stacaravan betrekken op ingeplande dag van aankomst vanaf 14.00 uur. Zij dienen hun stacaravan op de dag van vertrek te verlaten vóór 10.00 uur ‘s ochtends.
  7. Gasten verplichten zich tot het gehoorzamen van het campingreglement. Rekrea Comfort Hollidays kan niet verantwoordelijk worden geacht voor het overtreden van het campingreglement. Bij het niet naleven van het reglement kan de camping eigenaar zich het recht verschaffen om u van het terrein te verwijderen. Mocht zich dit gegeven voordoen dan geeft dit de gast geen recht op teruggaaf van de gemaakte kosten door Rekrea Comfort Hollidays.
  8. Alle informatie is gepubliceerd in goed vertrouwen en Rekrea Comfort Hollidays accepteert geen aansprakelijkheid bij eventuele gemaakte print- of drukfouten.
  9. Het is niet toegestaan om honden alleen in de stacaravans te laten verblijven. Wanneer de huurder een hond mee wil brengen moet dit vooraf bij reservering worden vermeld. Er wordt schriftelijk toestemming gegeven voor het meebrengen van de hond. Kosten voor een hond moeten worden voldaan bij aankomst op de camping. Huisdieren zijn niet op alle campings toegestaan. Mocht u zonder toestemming een huisdier meebrengen dan kan de campingeigenaar u de toegang tot het park weigeren.
  10. Pas als wij uw aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief. Mochten wij uw betalingen niet binnen de gestelde termijnen hebben ontvangen, dan kunnen wij de caravan opnieuw ter verhuur aanbieden.
 
Rekrea.nl - Comfort Holidays
Teo Helmholt - 06-52611734 - info@rekrea.nl


Rekrea Comfort Holidays is een jonge organisatie die tot doel heeft om haar gasten een onbezorgde vakantie in een luxe stacaravan op Ameland of in Frankrijk te bezorgen. Omdat wij een kleine organisatie zonder personeel zijn, kunnen wij onze prijzen aanzienlijk lager houden dan de grote reisorganisaties!